Välkomna till min nygamla blogg!

Hej alla vänner som följer min blogg, och hej alla nytillkomna!

Jag har bloggat i snart nio år. Alla inlägg finns kvar. Men idag börjar jag förnya både form och innehåll. Det första som händer är att bloggen får en ny layout. Nora, min dotter, har hjälpt mig med den.

Bloggen kommer nu också att få en mer personlig ton. En del annat kommer också att hända. Det märker ni om ni följer med under de närmaste veckorna.

”En gammal doktors fundror …”. Det finns flera förklaringar till att jag nu väljer den underrubriken. I ett kommande inlägg ska jag berätta mer om det. Vad menas med att vara ”gammal”? Vad är en ”gammal doktor”? Och ”fundror” – finns det ordet och vad betyder det i så fall?

Men det är bara början. Sen kommer annat. För även om bloggen får en mer personlig ton nu kommer den att vara minst lika utåtriktad som tidigare. Hoppas jag … så …

Välkomna!