Hej alla som då och då tittar in på min blogg! Den har varit nedtagen för omarbetning, men nu är jag tillbaka igen. Med ny layout, designad av Nora Lindkvist. Och, som ni efter hand kommer att märka, också med lite annat innehåll.

Det kommer att bli fler inlägg om böcker. Både om mina egna och om andras. Det har sina naturliga orsaker. I år är det tolv år sedan jag gick i pension och avslutade mitt arbete som barnläkare. Men mitt författarskap har jag fortsatt med. Och jag har inga planer på att sluta. En ny bok kommer ut redan i sommar och nästa alldeles i början av år 2020. Jag kommer att presentera dem när vi närmar oss utgivningsdatum.

Men jag kommer också att skriva om andra böcker som jag läser och får lust att reflektera omkring. Lite bokprat alltså, i all anspråkslöshet. Ni får gärna vara med och kommentera!

Och däremellan får ni säkert en del personliga reflektioner även om annat som kommer i min väg. Håll till godo!